Fullspäckad rid helg

 
Wooppa, denna helg är det bara massa roliga saker på hästryggen!
 
Idag var det hopp KM, och imorgon gör jag min dressyr debut. Ingen tävling, men en en träningstävling. Kommer rida LC:1. Ett jätte enkelt program, men man måste ju börja någon stans. Känner att jag skulle kunna klara LB:1 om jag hade viljat köra den, men jag känner inte för det. Ska rida min lille piggelin, så det kan ju gå nästan hur som helst ;) Jätte laddad är jag iallfall! Trots att jag är hoppryttare, ska det bli superkul!
 
 
 
Denna bilden är så gullig haha. Både BENNY & ALEC står och halvsover..så söta. Tack för att jag får rida just er i helgen! Favoritkillarna!
 
Vet inte om jag ska ha vita ridbyxor imorgon eller inte...det är ju en träningstävling. Det är skillnad på KM och träningstävling. KM är en klubbTÄVLING och då är det självklart för mig med vita byxor. Och det andra, träning. Kommer ha hår munk iallfall! Inte får att det är något mindre tävlings aktigt, men anledningen till att jag ska ha det är att mitt hår är så fluffigt, tjockt och lockigt och det enklaste och snyggaste sättet är nog att sätta upp det med hårmunk, trots att det inte är tävling ;) Och om jag ska ha hårmunk så ska Alec självklart ha knoppar! Kommer kännas så klumpigt annars, om jag inte har hårmunk eller knoppar. Men vita ridbyxor...hmm. Tror jag kör på mina marina ridbyxor och marina KL tröja. Det är ju trots allt ingen tävling med placeringar. Och då har man inte vita ridbyxor i "regel". :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress/hemlis: (endast jag kan se)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0