Svar del. 1

 

Vem gillar du mest av Malin Baryard och Rolf-Göran Bengtsson? Svår fråga. Malin Baryard har varit min idol ända sen jag har varit liten, Roffe har jag öpptäckt på senare år, så jag kan inte välja på den faktiskt! åda är grymma :)

Om inte hoppning, vad skulle du vilja tävla i då? :D Dressyr!

 

Favorit ryttare i hoppning och dressyr?  Tycker det finns så många duktiga ryttare men bara för att ge ett svar så säger jag Roffe och Patrik Kittel. 


Favorit färg? Jag gillar "neutrala" färger på kläder som svart, vitt och färger som inte är starka. Men jag gillar också mycket färg ha på klädesplagg i ibland också, och jag har faktiskt inte en speciell favvo, men rosa gillar jag :) 


Vart åker du helst på skidsemester eller solsemester? Solsemester!

favorit klädaffär? Gina tricot.


Vad väljer du helst av gotlandsruss/shetlandsponny? Shettisar är ju bara såå söta, men är lite för små mig.Fats jag väljer ändå dom haha :) 


Silver eller guld på smycken? Silver helt klart!


komendi eller skräck? Komedi, hatar skräck lika mycket som jag älskar det, blir så jäklit rädd efter jag sett en skräckis, så det är bära för mig att inte kolla på så mycket skräckisar har jag märkt ;)

 

Vad vill du bli när du blir stor? Internationell ryttare är ju drömmen, men om jag ska välja ett jobb så har jag ingen aning faktiskt :s


Högsta önskan? Att få en egen häst :) 


Om du fick en miljon.. vad skulle du göra med pengarna? Köpa en häst och en hätgård! Och skänka lite pengar till välgörenhet såklart :)


Vad kan du inte leva utan (saker) Mobilen, datorn, sängen..äre väl något mer antar jag, men kommer inte på just nu! Mina vänner & familj är tyvärr inga saker så kan inte säga dom..

Vad älskar du? (förutom hästar,vänner och familj) Att leva! 


Vad är du som mest rädd för? Att någon ska komma och ta mig på natten, typ haha. Nej men spöken, och dumma människor. Ungefär det. 

 

 

Vem kommer du tävla nu efter Jasmijn? Oklart i nulääget!


Vad är det högsta du har hoppat? Jag har bara kört och hoppat, inte kollat på höjden så ofta om jag ska vara ärlig. Men helt klart över 1m är det! Kanske runt 1.20? Men med Jasmijn är 1m om inte lite höger på hinder i bana. 


Vilket är ditt favoritplagg? Jeans & någon snygg topp! Och ridkläder såklart ;)


Vilka åker du med när du åker på tävling, alltså vilka personer har du med dig? Min familj och en hästskötare som lite stöd och hjälp till olika saker, hästskötaren är någon utav mina underbar vänner, Matilda eller Tilda :) 


Kan inte du knäppa kort på ditt rum? Kan filma!


Har du mycket hästgrejor, kanske du kan knäppa kort på det och ladda upp också? Oj, jo jag har mycket hästgrejer, kommer nog bli svårt att fota allt..ni får väl se på alla mina rid/stall bilder jag lägger ut ;) 


Vad har du för säkerhetsväst?  En racesafe, den är underbaaaar, rekomderas stort!


Är du duktig i skolan? Ja det tycker jag väl :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress/hemlis: (endast jag kan se)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0