KM tidigare år

 
Iår är jag med på KM hopp för fjärde året i rad! Alltså var det 4 år sedan jag var med på KM första gången. Shit, KM var då några dagar innan eller efter jag fyllde 10, kommer inte ihåg riktigt. Tänkte skriva hur det gått tidigare år. Så ni har lite koll menar jag ;) 
 
2009
 
Första året. Hade ridit Jasmijn i lite mer än ett halvår, och hade henne på tävlingen såklart! Jag var felfri i grunde, fick hoppa av och vänta tills det belv omhoppning. Red faktiskt bra då, för att barar va så liten. Klarade hela banan, felfri på hinder med fick 4 fel då jag la en valt. Kom inte riktigt ihåg vart nästa hinder var så då gjorde jag det. Minns det så tydligt! 
 
 
2009 bild, men ej från KM.
 
 
2010 
 
Det här året utvecklades jag Jasmijn så grymt mycket tillsammans! Kan knappt förstå det själv! Startade mina första tävlingar 2010, och vi blev bara bättre och bättre. När KM kom var jag super taggad. Jag hade fått jättebra kontroll på Jasmijn och började bli ett jättebra team ihop. Okej, nu till resultatet. Vi slutade på en ANDRA placering ! 1:a kom en 5 år äldre tjej med stallets största D-ponny som var en HALV sekund snabbare än oss. Och två kom 11-åriga jag med min bästa snabba b-ponny! Gick superbra, verkligen.
 
 
2011 
 
Förra året var det stilbedömmning. Det skulle egentligen inte bli en omhoppning, men av någon anledning som jag inte vet, blev det omhoppning ändå. Om det inte hade blivit omhoppning hade jag och Jasmijn vunnit, för vi hade flest stilpoäng! Stolt. Faktiskt, utan att skryta. I omhoppningen gick det jättedåligt. På 2a hindret stanna hon, men hoppade sen. Det vart sånt ryck så jag flög fram på halsen och ramlade av...tris'
t. Men vi kom på 3:edje placering ändå då det var så få som gick vidare till omhoppning!

 
 
 Iår är det Benny jag sitter på. Första året utan Jasmijn...från B-ponny till D-ponny. Det går säkert bra får man ju hoppas :) Önska mig lycka till!? ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress/hemlis: (endast jag kan se)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0