Tilda här!


Hej Ida!

Hoppas att du har det bra i Turkiet, ta gärna med värmen hem till oss i Sverige oxå.. Hihi! :D
Jag heter Tilda och ska gästblogga åt världens bästa Ida nu. <3

Jag heter som sagt Tilda är tolv år och älskar hästar. På fritiden rider jag två grr i veckan och dansar en gång men annars är jag med mina vänner. (Självklart följer jag www.idawoxliiin.blogg.se) Min skötponny heter Munsboro Whacker och står uppstallad, precis som Jasmijn på Högbo ridklubb. Han är en svartskäckig valack född 2003. Som Ida tycker jag bäst om hoppningen och går därför på hoppspecial. Hästsport är ju en sport men för mig mer som en livsstil. Så blir det ju när man tillbringar sin lediga tid där. Alla stalltjejer/killar vet nog hur det är, och hur det känns ;)


Whacker på bild!


Jag och Whacker för 1 år sedan!

Min andra favoritponny är Munsboro Battleship även kallad Bertil. Eller rättare sagt.. Han var.. Ida har gjort något inlägg om honom, det har varit bilder till.. Bland annat de som jag knäppte från deras felfria Lätt C. Allt var så bra. Ända tills beskedet kom, Bertil var svårt halt och måste avlivas.. :'( Det går inte att beskriva hur ledsen jag var, han var en vän och vänner är inte som maskiner. Går de sönder så går de inte att ersättas mot en precis lika dan. Fast han har det nog bra på Trapalandas gröna ängar, de ansåg väl att han inte hade någon livskvalitet längre... :(


Ida och Bertil

Jag har tyvärr ingen blogg, men vill jättegärna ha en.. Det är väl bara att tjata vidare på mamma och pappa..

Om ni såg på videon "Till Ida Woxlin" som hon lagt upp här på bloggen så vet ni nog att det är jag som är "Tildan" och Matilda min kompis. Den videon spelade vi in för att tja, som vi sa i vedeon.. Ida vill detta så mycket, hon är vår kompis och då hjälper vi henne så gott hon kan! Det är ju bara att hoppas.. Men Ida har sagt en sak till mig, som jag inte ska berätta. Men hon har iaf kommit ett steg på vägen.. ;)

 

Kramisar Tilda! :D <3

Gästbloggning nr 1!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress/hemlis: (endast jag kan se)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0